Πεστε να με φατε

Επειδή χθες δέχθηκα επίθεση στο facebook και στο twitter, επειδή υποστήριξα ότι ορθά η Παπαχρήστου δεν πρέπει να αγωνιστεί θα ήθελα να παραθέσω τις απόψεις μου και την οπτική γωνία που εγώ αντιλαμβάνομαι τον κόσμο. Κάθε αποψη είναι δεκτή και για αυτό θα παρακαλούσα να σεβαστείτε και την δικιά μου επί του θέματος. 

Θυμάμαι στο σχολείο μας είχαν κάνει πλύση εγκεφάλου σχετικά με το σημαίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και τι αξίες πρεσβεύουν. Ασχέτως αν σήμερα οι αξίες αυτές δε διατηρούνται, αρνούμαι να δεχτώ ότι οι αθλητές μας δεν πρέπει να συνεχίσουν να πρεσβεύουν τις ίδιες αξίες που θέλουμε ως έθνος να προσδίδουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δε γίνεται μια αθλήτρια που έχει μεγάλους σπόνσορες όπως είναι η P&G, η Samsung κλπ να μην έχει αντίληψη ότι είναι δημόσιο πρόσωπο και ότι τα λεγόμενα της μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα της. Και αρνούμαι την εικασία ότι αυτό το “κοριτσάκι” στα 23 της χρόνια δεν έχει αντιληφθεί το ήθος που πρέπει να έχει μια αθλήτρια και τη συμπεριφορά που πρέπει να διατηρεί ως role model. Ο λόγος που την επέλεξαν οι χορηγοί είναι γιατί θέλουν να τη χρησιμοποιήσουν ως πρότυπο. Αν αυτή και ο manager της αδυνατούν να το καταλάβουν, τότε ναι είναι χαζή. 

Έχει κάθε δικαίωμα να έχει τις δικές της απόψεις, αλλά δεν έχει δικαίωμα να τις δημοσιοποιεί κατά τρόπο που προσβάλλει το ίδιο το επάγγελμα που κάνει. Εγώ αν έκανα ένα προσβλητικό tweet κατά του εργοδότη μου, την επόμενη ημέρα θα με είχε απολύσει. Το ίδιο ακριβώς συνέβη.

Κανείς δε σκέφτεται τι θα περνούσε η κοπέλα από τα tabloids στην Αγγλία, λόγω του σκανδάλου που είχε ξεσπάσει στην Ελλάδα. Και επίσης, η χώρα μας δεν χρειάζεται άλλη αρνητική προβολή, την οποία έχει ήδη πάρει και θα γιναντωνόταν σε περίπτωση που της επέτρεπαν να αγωνιστεί.

Κανείς δεν έχει σκεφτεί τα πρωτοσέλιδα “Golden Dawn supporter greek athlete competes against “black people”  δηλαδή;

Και από πότε η ηλιθιότητα δικαιολογείται ως χιούμορ;

Επίσης 2α δημοτικού κάναμε ορθογραφία και γραμματική, νομίζω ότι ως εκεί πρέπει να έφτασε και δε δικαιολογεί το παρακάτω. 

558146_10151125674209804_514917757_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on July 26, 2012 by in Uncategorized.
%d bloggers like this: